7. Dönem Toplu Sözleşme Taleplerimiz 31 Temmuz 2023, 22:24
(SAHİMSEN)
7 NCI DÖNEM TOPLU SÖZLEŞME TALEPLERİMİZ
- MALİ HAKLAR
- Taban aylık gösterge rakamı 2000 olarak güncellenmelidir. Toplu sözleşme ikramiyesi iptal edilerek, “üyelik ödentisi kesilen kamu görevlilerine” 2000 olARAK TALEP EDİLEN taban aylık gösterge rakamına ilaveten, 50 gösterge rakamı ilave edilmeliDİR.
- Kıdem aylık gösterge rakamı her bir hizmet yılı için 40 olarak güncellenmelidiR.
- Aylık gösterge tablosundaki rakamlar en az % 50 oranında artırılmalıdır.
- Devlet memurları zam ve tazminatlar kararnamesindeki yan ödeme ve özel hizmet tazminatı puanlarına en az %50 artış uygulanMALI, MEMURLAR ARASINDAKİ DENGELER İŞİN GÜÇLÜĞÜ, TEMİNİNDE GÜÇLÜK GİBİ HUSUSLAR DİKKATE ALINARAK YENİDEN DÜZENLENMELİDİR.
- En yüksek devlet memuru brüt aylığına uygulanan oranlara ilişkin ana ve ara ek gösterge düzenlemeleri yapılarak, en az % 20 artış sağlanmalıdır.
- Gelir vergisi dilimlerine ait hesaplanan maktu had ve tutarların % 5'ini aşmayan kesirler dikkate alınmalı ve tespit edilen had ve tutarları % 50 artırılmalıdır.
- Aile ve çocuk yardımı göstergeleri en az %50 oranında artırılmalıdır.
- Nüfus, konut sayısı, boş konut sayısı ve kira ücreti oranlarına göre her bölge için kira yardımı yapılmalıdır.
- Makam ve görev tazminatlarının kapsamı genişletilmeli ve oranları en az %40 oranında artırılmalıdır.
- Memur maaş katsayılarına en az %35 oranında AYRICA artış yapılmalıdır.
- SABİT DÖNER OLARAK NİTELENDİRİLEN TUTARIN, EMEKLİLİĞE ESAS MAAŞ KALEMLERİNE DAHİL EDİLEREK, TEK BORDRO MAAŞ SİSTEMİNİN UYGULAMAYA GEÇİRİLMESİ VE TEŞVİK ÖDEMELERİNDE DE ADALETLİ DAĞILIMIN YAPILARAK, DÖNER SERMAYE SİSTEMİNİN YENİDEN DÜZENLENMESİ GEREKMEKTEDİR.
- UZMAN ÜNVANI ALAN HEMŞİRELERİN DE UZMAN KADROSUNA AİT ÖDENEKTEN FAYDALANDIRILMASI UZMAN KADROLARININ ARTIRILMASI SAĞLANMALIDIR.
- BAYRAM İKRAMİYESİNİN BÜTÜN KAMU ÇALIŞANLARINA VERİLMELİDİR.
- MAAŞ ARTIŞ ORANLARININ, ENFLASYON FARKI OLARAK DEĞİL, ENFLASYON ORANINDA MAAŞ ARTIŞI OLARAK YAPILMALIDIR.
- KAMU ÇALIŞANLARININ, MAAŞLARINDAKİ GELİR VERGİSİ KESİNTİSİNİN BELİRLİ KISMININ SÜBVANSE EDİLMESİ GEREKMEKTEDİR.
- SAĞLIK ÇALIŞANLARININ NÖBET ÜCRETLERİ, AYLIK MAAŞ GELİRLERİ DİKKATE ALINARAK HESAPLANACAK SAATLİK MAAŞ ÜCRETLERİNDEN DÜŞÜK OLMAYACAK ŞEKİLDE YENİDEN DÜZENLENMELİDİR. AYRICA MİLLİ /DİNİ BAYRAMLARDA VE HAFTA SONU NÖBETLERİNDE FARKLI ÜCRETLENME YAPILMALIDIR.
- YEMEK VERME HİZMETİ YERİNE, YEMEK ÜCRETİ BEDELİ KARŞILIĞININ ÖDENMESİNİN SAĞLANARAK, BÜTÜN SAĞLIK ÇALIŞANLARI AÇISINDAN EŞİTLİĞİN SAĞLANMALIDIR.
- TEKNİK HİZMETLER , GENEL İDARİ HİZMETLER VE YARDIMCI HİZMETLER SINIFINDA GÖREV YAPIP, NÖBET TUTAN PERSONELİN DE NÖBET ÜCRETLERİNİN İYİLEŞTİRİLMESİ GEREKMEKTEDİR.
- SAĞLIK ÇALIŞANLARINA ULAŞIM BEDELİNİN ÖDENMELİDİR. ULAŞIM BEDELİ VERİLEMEMESİ DURUMUNDA İSE KURUM SERVİS HİZMETİ VERMESİ SAĞLANMALIDIR.
- EK ÖDEME YÖNETMELİĞİNİN, MESLEK GRUPLARINA GÖRE İŞ GÜÇLÜĞÜ VE RİSK FAKTÖRÜ DİKKATE ALINARAK YENİDEN DÜZENLENMELİDİR.
- EN DÜŞÜK MEMUR MAAŞLARININ TABAN AYLIK ESAS ALINARAK 40.000 TL SEVİYESİNE ULAŞTIRILMASI SAĞLANMALIDIR.
- HARCIRAH KANUNUNUN GÜNÜMÜZ EKONOMİK ŞARTLARI DİKKATE ALINARAK YENİDEN DÜZENLENMELİDİR.
- OHAL KAPSAMINDAKİ BÖLGELERE GÖREVLENDİRİLEN PERSONELİN MALİ ÖZLÜK HAKLARININ, YURT DIŞINA GÖREVLENDİRLEN PERSONEL STATÜSÜNDEN YAPILMALIDIR.
- ADALET BAKANLIĞI BAŞTA OLMAK ÜZERE DİĞER BAKANLIKLARA BAĞLI OLARAK ÇALIŞAN HEKİM, DİŞ HEKİMLERİ, HEMŞİRE OLAN SAĞLIK KURUMU ÇALIŞANLARINININ MALİ HAKLARI SAĞLIK BAKANLIĞI BÜNYESİNDEKİ MESLEKTAŞLARI İLE AYNI OLACAK ŞEKİLDE DÜZENLENMELİDİR.
- 4924 SAYILI KANUN STATÜSÜNDE ÇALIŞAN HEKİMLERİN VE SAĞLIK KURUM ÇALIŞANLARININ KULLANMADIĞI YILLIK İZİNLERİNİN ÜCRETİNİN ÖDENMESİ SAĞLANMALIDIR.
- EK ÖDEMELERDE KANUNİ İZİNLER ÇALIŞIYOR KABUL EDİLİP HESAPLAMA YAPILMALIDIR.
- AİLE SAĞLIĞI ÇALIŞANLARININ TAVAN ÜCRETLERİNİN 1,5 OLAN KATSAYISI 3 OLARAK GÜNCELLENMELİDİR.
- AİLE HEKİMLERİNE DEFİN RUHSATI DÜZENLEME İŞLEMİ İÇİN HİZMET TALEP EDİLMESİ DURUMUNDA ÖDENEĞİN VERGİDEN MUAF OLMASI İÇİN GEREKLİ MEVZUAT DÜZENLEMESİNİN YAPILMALIDIR.
- ACİL SERVİSLERDE HİZMET VEREN VE BÜRO VB. HİZMETLER YÜRÜTEN GİH SINIFI PERSONELİN TAVAN KATSAYILARI ARTIRILMALIDIR.
- TEŞVİK VE TABAN EK ÖDEMEYE ESAS TEŞKİL EDEN KATSAYILARIN ADALET ÇERÇEVESİNDE ARTIRILARAK DÜZENLENMESİ SAĞLANMALIDIR.
- ÖZLÜK HAKLARI
- YIPRANMA (FİİLİ HİZMET) SÜRESİNİN, NET 90 GÜN OLARAK, GEÇMİŞİ DE KAPSAYACAK ŞEKİLDE UYGULANMALIDIR.
- 1 NCİ DERECEYE ULAŞAN TÜM SAĞLIK ÇALIŞANLARINA (EMEKLİ OLAN DAHİL) 3600 EK GÖSTERGE UYGULANMASI YAPILMALIDIR.
- 2008 ÖNCESİ, 1999 SONRASI PERSONEL AÇISINDAN, EMEKLİLİKTE YAŞA TAKILANLARIN SORUNLARININ BİR AN ÖNCE ÇÖZÜLMELİDİR.
- EMEKLİLİK YAŞININ VE PRİM GÜN SAYISININ ERKEK KAMU ÇALIŞANLARI İÇİN 30 YIL, KADIN KAMU ÇALIŞANI İÇİN 25 YIL OLARAK, YENİDEN DÜZENLENMELİDİR.
- HALEN YHS KADROSUNDA GÖREV YAPANLARIN İSTEKLERİ DOĞRULTUSUNDA VE EĞİTİM ÖĞRETİMLERİNE GÖRE BİR DEFAYA MAHSUS GİH THS SINIFINA GEÇİRİLMESİ, YHS NİN TAMAMEN KALDIRILMASI SAĞLANMALIDIR.
- ENGELLİ KAMU ÇALIŞANLARININ, MEZUNİYETLERİNE GÖRE İSTİHDAMININ SAĞLANMASI VE BİR DEFAYA MAHSUS ÖĞRENİMLERİNİ İBRAZ ETTİKLERİ KADROLARA GEÇİRİLMELİDİR.
- 669 SAYILI KHK İLE SAĞLIK BAKANLIĞINA DEVROLAN SUBAY, ASTSUBAY VE SİVİL MEMURLARIN MAĞDURİYETLERİNİN (ASTSUBAYLARIN UNVANLARININ ALINMASI, DEVROLAN PERSONELİN LOJMAN HAKLARININ ALINMASI, TAYİN BEDELİNİN KESİLMESİ, OLAĞAN ÜSTÜ DURUMDA VERİLEN EK ÖDEMEDEN YARARLANDIRILMAMASI, SERVİS İMKANLARININ ALINMASI, GEMİ GÖREVİ PUANLARININ VERİLMEMESİ, KKTC GÖREVİNİN GÖZ ARDI EDİLMESİ, SİVİL MEMURLARIN MAAŞLARININ TEK BORDRO ÜZERİNDEN ÖDENMEMESİ, TERZİ BRANŞININ TSK’ DAKİ GİBİ GİH SINIFINDA OLMAMASI, DEVROLAN TABİP SUBAYLARIN ASİSTANLIKTA GEÇEN SÜRELERİNİN TAMAMININ ZORUNLU HİZMETTEN SAYILMAMASI VE SAĞLIK TAZMİNATLARINDA KESİNTİ YAPILMADAN PUANTAJLARI İŞARETLENEREK ÖDENMEMESİ VB.) BİR AN ÖNCE YASALARDA DEĞİŞİKLİĞE GİDİLEREK, GİDERİLMELİDİR.
- SAĞLIK ÇALIŞANLARINA MUAYENE ÖNCELİK HAKKININ VERİLMESİ SAĞLANMALIDIR.
- UNVAN DEĞİŞİKLİĞİ VE GÖREVDE YÜKSELME SINAVLARININ DÜZENLİ OLARAK YAPILMASININ SAĞLANMASI, MÜLAKAT SINAVI KALDIRILMALIDIR.
- KADROYA GEÇEN SÖZLEŞMELİ PERSONELE ATAMA HAKLARI VERİLMELİDİR.
- Emekli statüsündeki kamu görevlilerine de emeklileri temsilen sendikalaşma hakkı verilmelidir.
- AĞIZ DİŞ SAĞLIĞI MERKEZLERİ VE AİLE SAĞLIĞI MERKEZLERİNDEKİ HEKİM VE SAĞLIK PERSONELİNİN SORUNLARININ GİDERİLMESİ, CEZA YÖNETMELİĞİNİN YENİDEN DÜZENLENMESİ YAPILMALIDIR.
- 2 NCİ BASAMAK DİŞ HEKİMLİĞİ HİZMETİNİN TAMAMININ TEDAVİDE GİRİŞİMSEL İŞLEMLER ÜZERİNE KURULU OLDUĞU İÇİN, HASTA RANDEVULARI BUNA GÖRE DÜZENLENMELİDİR.
- HER DİŞ HEKİMİNE EN AZ BİR YARDIMCI PERSONEL VERİLMELİDİR.
- AİLE DİŞ HEKİİMLİĞİ SİSTEMİ İÇİN AİLE HEKİMLİĞİNDE YAŞANILAN SORUNLARDAN GÖZÖNÜNE ALINIP VE SİSTEM BUNA GÖRE YAPILANDIRILMASI SAĞLANMALIDIR.
- GÖREVİ BAŞINDA VEFAT EDEN SAĞLIK KURUM ÇALIŞANLARININ, COVİD 19 PANDEMİSİ İLE DİĞER AFET SÜREÇLERİNE YÖNELİK MALİ VE ÖZLÜK HAKLARININ GERİYE DÖNÜK OLARAK İŞLETİLMELİDİR.
- ÜNİVERSİTE HASTANELERİNDE MAZERETE BAĞLI ATAMA VE YER DEĞİŞTİRME VE DİĞER ÜNİVERSİTE HASTANELERİNE ATANMA KOLAYLIĞI SAĞLANMALIDIR.
- ÜNİVERSİTE HASTANELERİNDE DÖNER SERMAYE KOMİSYONUNUN KURULARAK, ADALETLİ DAĞILIMIN OLUŞMASININ SAĞLANMALIDIR.
- TUS,YDS,DUS VE LİSANS ÜSTÜ EĞİTİMLER GİBİ YÖK VE BAKANLIKLARCA YAPILAN SINAV ÖNCESİ VE SONRASINDA 1 GÜNLÜK İDARİ İZİN VERİLMELİDİR.
- DÖNER SERMAYE BÜTÇESİNDEN MAAŞ ALANLARIN GENEL BÜTÇEDEN MAAŞ ALMASI SAĞLANMALIDIR.
- ENTEGRE SAĞLIK HİZMETİ SUNULAN ASM LERDE, NÖBET TUTAN AİLE HEKİMİ VE AİLE SAĞLIĞI ÇALIŞANLARININ NÖBET SONRASI İDARİ İZİNLİ SAYILMASI İÇİN GEREKLİ DÜZENLEMELER YAPILMALIDIR.
- ŞİDDET
- SAĞLIKTA ŞİDDETİN ÖNLENMESİ İÇİN KESİN VE CAYDIRICI CEZALAR YENİDEN DEĞERLENDİRİLEREK YÜRÜRLÜĞE GİRMELİDİR.
- İş yerinde mobbing ile mücadeleyi etkin bir biçimde sürdürebilmek amacıyla; mobbing konusunda farkındalık çalışmalarının yapılması, kurum içinde etkin şikayet mekanizmasının kurulması, mobbing ile mücadele yasasının hazırlanması ve bu sürece sendikaların dahil olması ve 2019 tarihli, 190 No'lu ILO Şiddet ve Taciz Sözleşmesi’nin Türkiye tarafından onaylanmaLIDIR.
- SAĞLIK KURUMLARINA X RAY CİHAZLARININ KONUŞLANDIRILMALIDIR.
- YETERLİ GÜVENLİK PERSONELİ İSTİHDAMININ SAĞLANMALIDIR.
- ÇALIŞMA KOŞULLARI
- SAĞLIK KURUM ÇALIŞANI PERSONELE DE, ARGE ÇALIŞMALARI İÇİN YETERLİ MADDİ-MANEVİ DESTEK VE SAĞLIK KURUM ÇALIŞANI VE PROFESSİYONELİNE HAFTADA BELİRLİ BİR SÜRE BİLİMSEL ARAŞTIRMA İZNİ VERİLMELİDİR.
- ÖZELLİK ARZ EDEN BİRİMLERİN; İNSAN HAYATINI, İŞ SAĞLIĞI VE GÜVENLİĞİNİ TEHDİT EDEN BİRİMLERİN DE DİKKATE ALINARAK YENİDEN DÜZENLENMELİDİR.
- HER KURUMA KREŞ ZORUNLULUĞU GETİRİLMELİDİR.
- POZİTİF AYRIMCILIK İLKELERİNİN, KADIN ÇALIŞANLAR İÇİN DAHA ETKİN KULLANILMASI SAĞLANMALIDIR.
- SAĞLIK ÇALIŞANLARININ GEÇİCİ GÖREVLENDİRİLMELERİNDEKİ, BARINMA VE İAŞESİ KONUSUNDA GEREKLİ DÜZENLEMELERİN YAPILMALIDIR.
- HEKİM VE DİĞER SAĞLIK ÇALIŞANLARININ KURUM DIŞINDA GÖREVLENDİRİLMELERİNDE; ÖNCELİKLE GÖNÜLLÜLÜĞÜN ESAS ALINMASI, ÇÖZÜM ÜRETİLEMİYORSA ROTASYONA BAĞLI EŞİT VE ADALETLİ OLARAK UYGULAMA SAĞLANMALIDIR.
- SAĞLIK VE SOSYAL HİZMET KOLUNDAKİ TÜM SENDİKALARDAN GÖRÜŞ ALINARAK, TOPLUM SAĞLIĞI TEKNİSYENLERİNİN GÖREV TANIMLARI YAPILMALIDIR.
- 657 SAYILI DEVLET MEMURLARI KANUNUNDA YAPILACAK DÜZENLEME İLE; MEMURUN GECE ÇALIŞMA SAATLERİNİN, MOLA SÜRELERİNİN TANIMLANMASI
- İCAP NÖBET ÜCRETLERİ VE İZİNLERİ İLE İLGİLİ OLARAK; YATAKLI TEDAVİ KURUMLARI İŞLETME YÖNETMELİĞİNDE DÜZENLEME YAPILMALIDIR.
- RADYOLOJİK TETKİK İSTEMLERİNİN, OLUŞTURULACAK HEYETİN BELİRLEYECEĞİ STANDARTLAR ÇERÇEVESİNDE YAPILMASININ SAĞLANMASINA YÖNELİK, GEREKLİ DÜZENLEMELERİN YAPILMASININ SAĞLANMALIDIR.
- TIBBİ RADYASYONUN ZARARLARI VE GEREKLİ OLDUĞU DURUMLAR HAKKINDA TOPLUMUN BİLİNÇLENDİRİLMESİNE YÖNELİK GİRİŞİMLERDE BULUNULMALIDIR.
- SAĞLIK İZNİNİN (ŞUA) EKSİKSİZ 30 GÜN OLACAK ŞEKŞLDE TESİS EDİLMELİDİR.
- SAĞLIK ÇALIŞANLARININ GÖREV TANIMLARI NET VE TEREDDÜTE MEYDAN VERMEYECEK ŞEKİLDE YENİDEN DÜZENLENMELİDİR.
- SENDİKA ÜYELİKLERİNİN E DEVLET ÜZERİNDEN YAPILMASI KONUSUNDA GEREKLİ DÜZENLEMELER YAPILMALIDIR.
- LİYAKAT
- ÖZELLİKLE YÖNETİM KADROSU ATAMALARININ; SİYASİ OTORİTE VE SENDİKA DESTEĞİ OLMADAN, ADİL VE ŞEFFAF BİR ŞEKİLDE, LİYAKATE TABİ TUTULARAK YAPILMALIDIR.
- SAĞLIK ÇALIŞANI ATAMALARININ VE GÖREVLENDİRİLMELERİNİN; KİŞİNİN MESLEKİ DONANIMI, MESLEĞİN GEREKLERİ, GÖREV TANIMLARI VE KİŞİNİN MESLEĞİNE KATKI SAĞLAYABİLECEĞİ ŞEKİLDE YAPILMALIDIR.
- SAĞLIK BİLİMLERİ ÜNİVERSİTESİ VE DİĞER ÜNİVERSİTELER İLE BAĞLANTILI OLAN HASTANELERİN YÖNETİM YAPISININ, HEKİMLERDE OLDUĞU GİBİ AKADEMİK KADROLAR TARAFINDAN YÜRÜTÜLMESİ GEREKMEKTEDİR.
- YÖNETİCİ POZİSYONUNDAKİ PERSONELİN SENDİKA ÜYELİKLERİNİN İPTAL EDİLMESİ İÇİN GEREKLİ DÜZENLEME YAPILMALIDIR.
ENGELLİ ÇALIŞANLARA VE ENGELLİ YAKINI OLANÇALIŞANLARA YÖNELİK TALEPLERİMİZ
- Özel eğitim ve rehabilitasyon hizmeti alan engelli çocuğu ve eşi olan çalışana; özel eğitim sürecine aktif katılabilmeleri amacıyla, günlük eğitim izni verilmesi,
- Ağır engelli eş ve çocuğu ya da aynı hanede yaşaması şartıyla bakmakla yükümlü olduğu diğer engelli aile fertleri olan çalışana, mesai saatleri dışındaki ek görev ve vardiyalardan muafiyet verilmesi,
- Ağır engelli eş ve çocuğu ya da aynı hanede yaşayan bakmakla yükümlü olduğu diğer aile fertleri olan çalışana, engelli yakının günlük öz bakımını yapabilmesi amacıyla; günlük bakım izni hakkı verilmesi,
- Tek ebeveynli olup engelli çocuğu olan ya da birden fazla engelli çocuğu olan çalışana, ağır engelli olup olmadığına bakılmaksızın ilköğretim yaşına dek mesai saatleri dışındaki ek görev ve vardiyalardan muafiyet hakkı verilmesi,
- Kendisi özel eğitim ve fizyoterapi alan engelli çalışanların (Rehberlik Araştırma Özel Eğitim Raporu olması şartıyla) özel eğitime gittikleri saatler için idari izin verilmesi,
- Analık İzinlerinin artırılması:. Her hangi bir sağlık sorunu olmasa da, gebelik dönemi her kadın için fiziksel ve psikolojik sorunlara neden olmaktadır. Engelli kadınların gebelik süreci her anlamda güçlüklerle dolu olacağından, doğum öncesi ve sonrası analık izinlerine, ikiz gebeliklerde olduğu gibi 2’şer haftalık süre eklenmesi,
- Doğum yapan engelli kadın çalışana Kanunda yer alan şartlarda ücretli yarı zamanlı izin/çalışma hakkı VERİLMESİ,
- Engelli kadın çalışanların çalışma hayatında desteklenmesi, cinsel taciz, psikolojik şiddet ve ayrımcılık yönünden izleme mekanizmalarının kurulması ve danışmanlık verilmesi, çalışanların ve idarenin bu konularda bilinçlendirilmesi çalışmaları yapılmaSI,
- Pandemi, deprem ve diğer afet durumlarında engellilerin uzaktan çalışma/esnek çalışma modellerinden yararlanması adına yasal düzenleme yapılması,
- Engelli çalışanlara yönelik iş sağlığı ve güvenliği tedbirlerinin belirlenmesi ve bunların yasal düzenlemelerde yer alması için çalışma yapılması ve sendikaların sürece dahil edilmesi,
- Engelli çalışanların çalışma ortamlarının engel durumuna uygun hale getirilmesinde ve engel durumlarına uygun iş verilmesinde; yasal dayanakların dikkate alınması,
- Mezun oldukları bölümlere uygun kadrolarda geçişlerinde kolaylık sağlanması,
- İş yerlerinde erişilebilirlik düzenlemelerinin tamamlanmış olması ve engelliliğe özel gereksinimlerinin (makul uyumlaştırma) dikkate alınması,
- Engelli çalışanın işe gidip gelmesinde, çalışma ortamında ve sosyal hayata katılımında bağımsız yaşamasını sağlayacak; ortez, protez, her türlü tekerlekli sandalye, beyaz baston, ve diğer) tüm araç gereçlerin katılım paysız sağlanması ve araç ve gereçlerin/malzemelerin; hareketliliği en üst noktada kazandıracak biçimde kişiselleştirilmesi, ödeneklerin kişiselleştirmeye göre artırılması, İÇİN GEREKLİ DÜZENLEMELER YAPILMALIDIR.
DIĞER DUYURULAR
-
İyolaştırıcı radyasyon ve radyonuklit kullanılarak sunulan sağlık hizmetleri yönetmeliğine göre sağlık izni (şua) bilgi edinme başvuru dilekçesi
29 Kasım 2023, 21:15 -
7. Dönem Toplu Sözleşme Taleplerimiz
31 Temmuz 2023, 22:24 -
10 ADIMDA MEMUR MAAŞLARIN DÜZENLENMESİNE İLİŞKİN TALEBİMİZDİR.
20 Haziran 2023, 19:59 -
Değerli Üyelerimiz
24 Aralık 2022, 15:52 -
Duyuru...
10 Eylül 2022, 09:27 -
Sahim-Sen hep yanınızda!
08 Eylül 2022, 21:52 -
Başımız sağ olsun...
08 Eylül 2022, 21:39 -
KAMUOYUNA SAYGIYLA DUYRULUR!..
13 Ağustos 2022, 12:30 -
Kamuoyuna Duyurulur!
07 Ağustos 2022, 14:05 -
MEMUR VE EMEKLİLERİNİN MAAŞ ZAM ORANLARI VE MAĞDURİYETLER HK.
12 Temmuz 2022, 21:38